Nieuws

Hierbij de teamindeling van HMC voor het nieuwe seizoen. Teamindeling HMC  

Bijgaand de voorlopige teamindeling voor het volgende seizoen. Het streven van de vereniging is te komen tot teamindelingen waarbinnen iedere speler zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Omdat de achterliggende motivatie van onze jeugdvoetballers uiteenloopt van ‘gewoon lekker ballen’ tot ‘het maximale uit mijzelf halen’ wordt er behalve op leeftijd ook op voetbaltechnische en tactische kwaliteit geselecteerd bij vv Hattem.

De indeling is dit Corona-seizoen tot stand gekomen op basis van waarnemingen tijdens onderlinge voetbalactiviteiten op de zaterdagen en de reguliere trainingen. Uitgezonderd de jongste aanwas, zijn de spelers natuurlijk geen onbekenden van de trainers waardoor het ontbreken van een volledige voetbalcompetitie niet onoverkomelijk is voor een adequate indeling. De hoofdtrainers doorlopen het indelingsproces, onder begeleiding van het Hoofd Jeugd Opleidingen en het bestuurslid technische zaken, op zorgvuldige wijze.

De indelingen betreffen voorlopige indelingen. Ervaring leert dat er tot kort voor aanvang van het seizoen nieuwe aanmeldingen binnenkomen, met name bij de jongere leeftijdscategorieën. In de hogere leeftijdscategorieën zijn er soms spelers die twijfelen om door te gaan of juist zin hebben om weer te gaan voetballen.

AVG en indelingen

Ook v.v. Hattem heeft als voetbalvereniging te maken met strenge regels rond het verwerken van persoonsgegevens (de AVG). Als vereniging treffen we diverse maatregelen om te voldoen aan de AVG. Dit heeft ook consequenties voor het publiceren van de teamindeling. Daarom publiceren we als vereniging de teamindeling op de website van v.v. Hattem zonder volledige naam. Helaas is publiceren met volledige naam niet langer toegestaan zonder expliciete toestemming van het lid of de ouder.

Vragen en opmerkingen t.a.v. de indeling kun je via de mail richten aan jeugdzaken@vvhattem.nl

Voorlopige indelingen

 

Afgelopen zaterdag 12 juni is de Amateurvoetballoterij gestart. Vanaf die datum t/m zondag 11 juli worden er door de vv Hattem loten verkocht, waarmee leden, vrijwilligers, ouders, sponsoren, supporters en andere betrokkenen de club steunen op financieel gebied. Deze loterij is gefaciliteerd door de KNVB met als doel verenigingen te ondersteunen met het genereren van financiële middelen. Een lot kost € 2,50 en daarvan gaat 80% (€ 2,-) rechtstreeks naar de vereniging. Op de unieke actiepagina, welke je kan openen in het menu links van de homepage (“Heb jij al loten?”), kan je zelf aangeven hoeveel loten je wilt kopen.

De KNVB heeft aan deze loting ook een aantal mooie prijzen verbonden.  De prijzen variëren van een voetbalfestival, een voetbalkamp voor een team, een bezoek aan de KNVB-campus of toegangskaarten voor een wedstrijd van het Nederlands XI-tal zowel mannen als vrouwen als Jong Oranje. Een overzicht van de prijzen is te vinden op de speciale pagina van deze loterij (www.amateurvoetballoterij.nl).

Het belangrijkste echter is dat je je eigen club een financiële ondersteuning kan geven in deze lastige tijden.

Zo’n 5 jaar geleden was v.v.Hattem een van de eerste voetbalverenigingen die haar jongste leden na de training verwenden met vers fruit.
Waren het eerst stukjes appel waar de Mini’s de actieve ochtend mee afsloten, dat is later in samenwerking met de plaatselijke Albert Heijn bekers vers gemengd fruit geworden.
Een zo lange samenwerking van de v.v.Hattem met plaatselijke Albert Heijn verdiend natuurlijk een bedankje.
Zaterdag was het Mini trainer Johan Haas die namens de Mini’s als dank voor de goede en gezonde samenwerking Joris Vosselman een bos bloemen mocht overhandigen.
Helemaal mooi nieuws was het dat Joris Vosselman te kennen gaf dat hij deze vers fruit sponsoring van v.v.Hattem de komende jaren graag wil voortzetten.
Was het 5 jaar geleden nog een vrij nieuw fenomeen om fruit uit te delen aan sportende jeugd. Inmiddels zijn er meer dan 150 verenigingen die dit initiatief hebben omarmd.
Is uw zoon of dochter in de leeftijd van ± 4 t/m 7 jaar en wilt u hem/haar kennis laten maken met voetballen in de Mini Arena bij v.v.Hattem, bent u welkom op zaterdagochtend tussen 9 en 10 uur op sportpark ’t Achterveen bij v.v.Hattem. Voor info: Bert Bagerman tel: 06-52421780

Thomas de Raad komt over van Berkum 2 waar hij speelde na zijn verhuizing naar Zwolle vanuit Coevorden waar hij zijn voetbalopleiding genoot bij c.v.v. Germanicus. Thomas, 21 jaar en speler van Berkum 2, was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kende Silvan Kersbergen en Jens Borger van hun Berkum tijd.
Na het plotselinge vertrek van aanvallers Mitchell Hooisma en Ayoub Ben Ali Ahlaq naar hun respectievelijke jeugdliefdes DOS Kampen en Be Quick 28, en de knieblessure van de na een revalidatie teruggekeerde clubtopscoorder Lawrence v d Bend, was er ruimte in de aanval van Hattem 1.
Trainer Herman Oosterhaar zegt blij te zijn met de komst van Thomas. “Thomas valt op door zijn compleetheid als flankspeler. Hij heeft een goede functionele techniek, positioneel goed, prima voorzet en snelheid.” De technische staf geeft aan veel vertrouwen te hebben in de groep voor het komende seizoen waar ook enkele jeugdige talenten reeds nadrukkelijk aan de deur kloppen.

 

Afgelopen 2 maanden heeft v.v.Hattem leuke, gevarieerde én leerzame voetbalmiddagen georganiseerd voor zowel haar eigen jeugdleden als niet-leden uit de regio die gewoon even lekker wilden voetballen. Het was immers onze premier Rutte zelf, die sportverenigingen opriep actief te blijven voor haar jeugdleden en deze ook open te stellen voor niet-leden. De oproep was koren op de molen van v.v.Hattem, dat het concept van 6 open voetbalmiddagen lanceerde waarbij iedere week andere gasttrainers de activiteiten verzorgen. Dit om de zo broodnodige afwisseling te creëren in dit wedstrijd loze voetbaljaar.

Variatie en kwaliteit
Wanneer v.v. Hattems Hoofd Jeugdopleidingen Anton Rave gevraagd wordt naar deze voetbalmiddagen begint hij te glunderen. “We doen het natuurlijk voor de kinderen in Hattem. Dat de reacties van de professionele voetbalopleidingen uit de regio zo enthousiast waren, heeft ons positief verrast en eigenlijk ook wel gestreeld. Welke club kan nou zeggen dat dat de trainingen afgelopen weken werden verzorgd door jeugdtrainers van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en de ISR Voetbal Academy? Of door oud-profs als Jan van Raalte, Khalid Farj en Piet Diender?”
Dat zelfs PEC Zwolle hoofdtrainer en Oranje bondscoach O19 Bert Konterman aantrad om een voetbalmiddag te verzorgen samen met PEC Zwolle 1e elftal speler Eliano Reijnders mag inderdaad bijzonder genoemd worden. De aanwezige jeugdspelertjes zullen dit niet snel vergeten. En als klap op de vuurpijl gaf International Sports Revolution aan graag de afsluitende voetbalmiddag te verzorgen. Volgens Anton Rave was de laatste ISR voetbalmiddag één groot voetbal- en beweegfeest voor zo’n 60 jonge kinderen.

Terugkijkend
Op de vraag hoe hij terugkijkt op het afgelopen Corona-seizoen, zegt Rave dat hij veel waardering heeft voor alle jeugdtrainers bij de club. We hebben naast de voetbalmiddagen nog veel meer jeugdactiviteiten georganiseerd zoals het Oranje Festival. Daarnaast hebben we erop gehamerd dat alle jeugdteams 2 keer in de week blijven trainen en erna gestreefd dat er op de wedstrijd loze zaterdag ook telkens een sportactiviteit werd georganiseerd.

Vanaf vrijdag 28 mei (aanvang 19.30 uur) kan er bij v.v.Hattem gewerkt worden aan de het wegwerken van de lockdown-kilo’s.

In VoetbalFitness 40+ komen elementen uit krachttraining, bootcamp én voetbal samen in een workout van een uur, die in de buitenlucht op het voetbalveld wordt gegeven. Het idee is dat je intensiever gaat sporten wanneer je het leuker vindt. En wat is er leuker dan spelen met een bal?

VoetbalFitness 40+ richt zich specifiek op de oudere sporter die aan den lijve ondervindt dat hij steeds minder goed in staat is de inspanning te leveren die een wekelijkse (voetbal)wedstrijd van hem vraagt. Maar ook diegenen die het moeilijk vinden gestructureerd met hun lichaam bezig te zijn in een sportschool (saai!) zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de proeflessen.

Na een goede warming-up volgt een all-round workout, waarbij je al je spiergroepen traint, in combinatie met korte, intensieve voetbalvormen.

VoetbalFitness volgt de Coronarichtlijnen. De groep mag daarom niet groter zijn dan 30 personen en er wordt gesport op 1,5 m afstand. Dit initiatief wordt als pilot financieel ondersteund door de KNVB waardoor de eerste 4 lessen geheel kosteloos zijn bij te wonen. Deelname uitsluitend op basis van vooraanmelding via voetbaltechnischezaken@vvhattem.nl

Hattemse voetbaljeugd heeft woensdagmiddag 19 mei de kans om training te krijgen van Bert Konterman en Eliano Reijnders.

Veel jongens en meisjes hebben Bert Konterman en Eliano al wel eens om een handtekening gevraagd maar weinigen kunnen zeggen al eens training van een van hen te hebben gehad.
Jeugd van nu kent Bert Konterman als trainer en opvolger van John Stegeman.

Oudere voetballiefhebbers kennen Bert als speler van PEC, Cambuur, Willem II, Feyenoord en Glasgow Rangers en als oud international met 12 caps.
Eliano Reijnders is de zoon van oud prof Martin Reijnders en de broer van Tijani Reijnders die bij AZ speelt.
Eliano is 20 jaar en maakte 1.5 jaar geleden zijn debuut bij PEC Zwolle.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar..
Kom dan woensdagmiddag naar v.v.Hattem.

 

ZWOLLE – PEC Zwolle coach Bert Konterman voor de Nederlandse Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en VVV-Venlo in het MAC3Park stadion op 21 maart 2021 in Zwolle, Nederland. ANP ROY LAZET

Het Oranje festival dat v.v.Hattem zaterdag samen met de KNVB organiseerde is een waar voetbalfeest geworden.
Zo’n 80 jeugdige voetballers/ters hebben op het mooie hoofdveld met de geur van vers gemaaid gras en op de achtergrond “oranje-muziek” de voetbal-dag van hun leven beleefd.

De deelnemertjes werden al ontvangen bij de ingang waarna ze werd verteld in welk groepje ze waren ingedeeld en welke Hattem 1 speler zijn/haar begeleider zou zijn.
Na een welkomstwoord door hoofdtrainer Herman Oosterhaar die vertelde hoe belangrijk plezier hebben is tijdens het voetballen, en een korte uitleg over het thema Oranje, EK en dat alle spelers van het Nederlands elftal ook begonnen zijn bij een amateurclub werd er gestart met een warming up en de voetbalonderdelen.

Het oefeningen-circuit bestond uit leuke mik en partijvormen met “oranje hesjes” waardoor spelertjes zich echt Donny, Lieke, Matthijs of Vivianne voelden.
RTV Hattem maakte opnames van dit voetbalfestival, waarbij opviel dat de oranje spelertjes hier al erg professioneel mee omgingen en zich niet lieten afleiden tijdens de oefeningen.
Voetballen in de unieke v.v.Hattem Mini Arena maakte natuurlijk deel uit van het circuit en viel erg in de smaak viel bij de jonge talentjes.
Onderbroken door een gezonde fruitpauze werd er samen veel plezier beleefd aan de leuke oefeningen en de diverse soorten partijvormen.

Het Oranje Festival werd rond half één samen afgesloten door Herman Oosterhaar waarna iedereen met een echt Oranje voetbaldiploma en een goodiebag huiswaarts ging.
Woensdagmiddag staat de volgende open jeugdactiviteit op het programma:

v.v.Hattem organiseert dan de voetbalmiddag waarbij PEC Zwolle trainer Bert Konterman en EC Zwolle speler Eliano Reijnders te gast zijn.

 

Stukje bestuursfunctie HMC

Hoi allemaal,

Mijn naam is Heidi Eikelboom en ik ben getrouwd met Jeroen Eikelboom. Vanaf het nieuwe seizoen start ik als secretaris voor HMC.

Jeroen en ik hebben 3 kinderen; Tobias (14), Naomi (11) en Lucas (9). Naomi voetbalt bij HMC en Lucas bij HH in JO9-1. Al vanaf mijn verkeringstijd sta ik langs de voetballijn te kijken en aan te moedigen; eerst bij Jeroen en later ook bij de kinderen. Net als onze oudste zoon Tobias speel ik badminton.

Ik vind sport belangrijk; het is gezond, je maakt vrienden, je leert samen te werken en je leert om te gaan met winst en verlies…. uiteindelijk is het ‘maar’ een spelletje waar plezier bovenop staat. Dat plezier wil ik graag uitdragen! Want als je ergens plezier aan beleefd ben je gemotiveerd. Dat is waar ik me als secretaris voor in wil zetten. Een vereniging waar jonge en oudere meiden met plezier naar toe gaan. Omdat ze op niveau kunnen spelen, omdat ze met hun vriendinnen kunnen spelen, omdat ze er wat leren, omdat ze kunnen winnen, gewoon omdat…. vul dit verder voor jezelf maar in.

Plezier is iets waar we samen aan moeten werken. Daarom hebben we als bestuur ook jullie hulp als ouders nodig! Hulp bij de invulling van trainers/leiders/vrijwilligers etc., maar ook feedback van jou als ouder. Gaat er iets niet goed? Zie je dingen liever anders? Blijf dan niet aan de zijlijn klagen tegen de andere ouders, maar spreek mij of een van de andere bestuursleden aan. Samen maken wij er een plezierige vereniging van voor onze meiden!

Tot ziens op het sportpark!
Heidi Eikelboom (heidi.eikelboom@gmail.com)

Het Oranje Festival, dat eerder i.v.m. een corona-uitbraak op een basisschool helaas moest worden afgelast, is verplaatst naar zaterdag 15 mei.
Tijdens het Oranje Festival zullen zowel de trainersstaf als de voltallige eerste selectie van v.v. Hattem acte de présence geven. Gezien het grote aantal aanmeldingen voor de afgelaste editie is het programma voor zaterdag 15 mei nog eens extra uitgebreid. Deelnemers/sters zullen om 10.00 uur bij de ingang van het sportpark gastvrij ontvangen worden waarna ingedeeld op leeftijd en met vaste begeleiders het Oranjefestival gaat starten. Naast veel voetbalplezier voor jeugdleden is het voor geïnteresseerde jongens en meiden de kans om de vereniging te leren kennen, en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is. Wanneer het Oranjefestival om 12.30 uur ten einde is, krijgen de deelnemers een eigen KNVB diploma en attentie mee naar huis.
v.v. Hattem werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen, heeft de KNVB deze speciale activiteit uitgewerkt. v.v. Hattem ontving allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes die de deelnemers tijdens de speciale KNVB Oranjefestival oefeningen mogen gebruiken.
Aanmelden
Deelnemers van de afgelaste editie dienen zich opnieuw aan te melden. Aanmelden kan via Anton Rave, Hoofd jeugdopleiding, tel. 06-13957777 of via e-mail: antonrave63@gmail.com.

Hallo allen!

Graag stel ik mij aan u voor, aangezien ik jullie nieuwe HMC voorzitter ben geworden.

Mijn naam is Susanne Leurink, getrouwd met Edgar en trotse moeder van Zoë en Sam.
Sporten doe ik graag, waaronder kickboksen, paardrijden, hardlopen, spinning en bootcamp. Heerlijk om daarin je ei kwijt te kunnen!
Aangezien ik aan de lijve ervaar wat een sportieve en gezonde levensstijl met je welbevinden en vitaliteit doet, ben ik dan ook blij dat m’n kinderen in hun vrije tijd niet alleen met hun neus achter de computer zitten, maar ook zo van sport genieten.

Door onze kinderen ben ik in aanraking gekomen met de voetbal en kan ik niet anders zeggen dan dat het een boost geeft als ik naar die enthousiaste sportende kinderkoppies kijk.
Wel heb ik bemerkt dat er, om dit mogelijk te maken, heel wat achter de schermen moet gebeuren. En dan ook nog wel op vrijwillige basis!
Ik wilde mijn steentje daar graag aan bijdragen en werd ik op verzoek vlagger bij HMC MO13-1, leider van HMC MO11-1 geweest en organiseerde ik 2 keer een bootcamp voor de meiden van HMC MO13-1.

En toen…. kwam het moment dat ik opeens gevraagd werd voor voorzitter van de HMC.
Het bestuur van zowel Vv Hattem als SV Hatto-Heim heeft het gevoel dat, dat wel wat voor mij zou kunnen zijn. Zelf had ik hier nooit aan gedacht, maar op de één of andere manier werd ik hierdoor positief getriggerd.
Mijn motto is: Als je een club de moeite waard vindt, moet je er samen wat voor doen! En… Is het voorzitterschap daar niet het ultieme middel voor?
De uitdaging zie ik vooral in het woord ‘vereniging’: Het samen doen!
Samen je hulp aanbieden en blij worden van de taak die je vrijwillig op je hebt genomen en vervolgens zo effectief mogelijk uitvoert, zodat we de voetballers van onze clubs alle mogelijkheden kunnen bieden om ‘heerlijk te kunnen knallen’.
ik wil jullie dan ook vragen, als jullie ideeën, plannen en of wensen hebben, dat mij te mailen.

Ik hoor of zie jullie graag!

Sportieve groet,

Susanne Leurink
(susannehairdesign@gmail.com)

Het was een bericht in de Hattemer over vernielingen aan een Picknicktafel bij Partou waar de vrijwilligers van v.v.Hattem op “aansloegen”.
De mannen die druk bezig zijn met het maken van Picknick en statafels voor het moment dat wedstrijden weer mogen worden gespeeld en het terras open kan, reageerden spontaan met: Mogen wij dat regelen? !
Er werd contact gezocht met Marianne Balster van Partou, die verrast maar positief reageerde. De mannen bestelden extra materiaal, bedrijven werd gevraagd om hun medewerking, waarna er direct gestart kon worden. In de weekenden werd er gelast, gezaagd, meerdere keren gebeitst en uiteindelijk kon de tafel gemonteerd worden.
Donderdagochtend werd de tafel overhandigd. gebracht op een grote aanhanger en onder het toeziend oog van vele kinderen geplaatst onder de luifel waar de eerdere tafel stond.
Naast de mooie woorden van Marianne Balster en de blije kindergezichten werden de vrijwilligers verrast met een mand met lekkernijen.

De 33 jarige Jasper van der Stouw komt over van Olympia 28. De verdediger die uitkwam voor HZVV, WHC en Berkum, keerde afgelopen seizoen na een lange periode in de hogere regionen van het amateurvoetbal terug bij het Hasselter Olympia ’28.

Hij vond bij Olympia’28 toch niet helemaal wat hij zocht, waardoor v.v.Hattem op zijn radar kwam.  Op de vraag waarom v.v.Hattem, reageert van der Stouw dat de goede indruk die hij tijdens een van de weinige competitiewedstrijden van het voorbije seizoen kreeg van de sfeer en de prachtige Hattemse accommodatie wel een beetje in zijn hoofd is gaan zitten. Hierbij speelde het natuurlijk ook een rol dat drie van zijn Berkumse voetbalvrienden, Kersbergen, Borger en Noordberger, deel uitmaken van de Hattem 1 selectie. Een goed gesprek met de technische staf bevestigde hem nog eens in zijn overwegingen. Op de vraag hoe lang Jasper zijn voetballoopbaan nog voor zich ziet, antwoord hij diplomatiek, dat hij de intentie heeft minimaal 1 jaar door te gaan. De goede verstaander kan hieruit concluderen dat wanneer het plezier en de uitdaging aanwezig blijven Jasper graag nog een jaar of twee aan zijn toch al indrukwekkende voetbal carrière vastplakt.

Je realiseert je het misschien niet, maar er staan iedere week weer zo’n 50 trainers op de velden van v.v. Hattem onze spelers de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

Om onze jeugd een goede opleiding te bieden is het fantastisch dat we een beroep kunnen blijven doen op onze huidige trainers maar moeten we ons ook realiseren dat aanvulling ieder seizoen weer opnieuw noodzakelijk is.

Als jij als actieve (senior of oudere jeugd) voetballer bij onze vereniging, als voormalige voetballer of als enthousiaste voetbalvader/moeder ook een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van onze jeugd, sluit je dan aan bij het trainerskader van onze vereniging. En weet dan dat je er bij v.v. Hattem nooit alleen voor staat; Anton Rave als Hoofdopleiding (HO) en de vele ervaren trainers vangen je echt goed op en begeleiden je op gestructureerde wijze.

En mocht je het geven van een voetbaltraining zo leuk vinden dat je er nog meer mee wilt doen dan biedt v.v. Hattem je ook de mogelijkheid trainerscursussen te gaan volgen bij de KNVB Academie.

Lijkt het je wat? Aarzel niet en schiet Anton Rave aan, onze HO.

De KNVB biedt met ingang van het komende seizoen een nieuwe competitievorm aan; de O23 competitie. Als vv Hattem stappen wij hier direct in.
Deze competitie biedt namelijk de mogelijkheid jonge senioren wat langer bij elkaar te houden; met leeftijdsgenoten spelen tegen leeftijdsgenoten. Je jeugdperiode nog even verlengen, wie wil dat nu niet. Op deze manier kun je rustig wennen aan senioren voetbal.

Op deze wijze kan de stap naar Hattem 1 en Hattem 2 iets later gemaakt worden door die spelers die daar als 1e of 2e jaars senior nog niet meteen aan toe zijn.

Mocht jou dit ook iets lijken, meld je dan z.s.m. aan; er zijn nog een paar plekjes vrij.
Ook als je eerder gestopt bent en je wilt de voetbalschoenen weer aantrekken, aarzel niet en zoek contact via de website.

Binnen het bestuur van HMC is een aantal bestuursfuncties nog niet ingevuld. Om de voortgang richting het nieuwe seizoen te waarborgen hebben bestuursleden van vv Hattem én sv Hatto Heim gezamenlijk besloten deze opengevallen plekken in te vullen. Dit wordt gedaan door Henk Bultman (voorzitter a.i.), Wieneke van Regteren (secretaris a.i.), William Eghuizen (bestuurslid a.i.) en Bert Bagerman (bestuurslid a.i.). Deze vier zullen, samen met de overige mensen die hun inzet voor HMC al hebben bevestigd, zorgen dat de organisatie bij de start van het nieuwe seizoen goed is ingericht. In tussentijd wordt getracht de open plaatsen in het bestuur goed in te vullen. Op het moment dat dat is geregeld zullen de a.i. bestuursleden zich terug trekken en alleen hun gewone bestuursfuncties in de hoofdbesturen van beide verenigingen invullen.

Bestuur v.v. Hattem en s.v. Hatto Heim
April 2021

Wegens een stroring bij onze bank lopen we iets achter met het incasseren van de contributie.
Het is dus mogelijk dat je de rekening al hebt ontvangen, maar dat er nog geen afschrijving heeft plaatsgevonden.

v.v. Hattem organiseert uniek Oranjefestival !
Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert vv Hattem op Zaterdag 24 April een uniek Oranjefestival op Sportpark ‘t Achterveen.

Oranjefestival

v.v. Hattem werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en speciale oefeningen en activiteiten voor het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op vv Hattem komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit vv Hattem volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met v.v.Hattem contact opnemen. Dit kan via Anton Rave Hoofdjeugdopleiding tel. 06-13957777 of via e-mail: antonrave63@gmail.com.